Historia Vuonna 11

Kampanja alkaa 15. heinäkuuta.
22. heinäkuuta. Lak’Tuk ja Goromn: Ilta. Matkaavat Heideliin toivoen löytävänsä huhuja bandiittiveljeksistä.
29. heinäkuuta. Lak’tuk: Palaa ison retkueen kanssa Whitefordiin, tapaa Toreanin ja Ennasenin.
30. heinäkuuta. Lak’Tuk, Ennasen, Torean: Siirtyvät Rampalinnalle ja lepäävät yön vieressä. 31. heinäkuuta. Lak’Tuk, Ennasen, Torean: Suoritettu rynnäkkö päättyy erittäin lupaavan alun jälkeen kahteen vasamaan, jotka tekevät lähes kuollettavan haavan Lak’Tukiin ja väsytystaistelun jälkeen voitetuaan päälle käyvät hiidet urhea köörimme vetäytyy takaisin Whitefordiin nuolemaan haavojaan.
3. elokuuta. Lak’Tuk ja Goromn: Palaavat astialle teurastamaan loputkin hiidet. Keskustelevat lyhyesti Punanaamaksi ristityn Impin kanssa ja käyvät sitten taistelun Vargouilleja vastaan. Ennasen ja Torean meinaavat muuttua Vargouilleiksi, mutta ehtivät juuri ja juuri painella takaisin Whitefordiin parannettavaksi. Parannusjuomatkin palavat matkalla Toreanilta ja Lak’Tukilta sillä päivälle kertyy pituutta kuudentoista matkatunnin ja yhden taistelun verran.
6. elokuuta. Vaeno, Filkin: Tapaavat Whitefordissa. Päättävät olla nielaisematta kahdestaan turhan suurta palaa ja lähtevät exploraamaan/hiisijahtiin Vehtavirtaa alas. Hiisiä he eivät kuitenkaan kohtaa reissullaan.
7. elokuuta. Torean, Lak’Tuk, Goromn: Lähtevät taas liikkeelle kohti etelää. Vaeno, Filkin: Tutkivat Usvametsän etelälaitamia ja Kirotun Kuninkaan hautaa varsin tapahtumitta. Jallittavat heitä väijyttäneet sudet ja listivät yhden zombin.
8. elokuuta. Vaeno, Filkin: Joutuvat aamuyöllä zombien hyökkäyksen kohteeksi. Todettuaan tilanteen turhan pahaksi he rasvaavat ja entanglettavat epäkuolleet ja poistuvat paikalta lepäämään loppuyön. Iltapäivästä he ovat jo palanneet takaisin Whitefordiin.
11. elokuuta. Torean, Lak’Tuk, Goromn: Tekevät aamulla hyökkäyksen Tilvarin nykyisten asukkeiden kimppuun ja teurastavat hiidet sun muut. Ryöstävät ryöstölootin ja paskovat oven Tilvarin alakertaan. Taistelevat ensimmäisen luurankolauman kanssa, mutta päättävät olla riehumatta syvemmällä diplomaatin hautakammiossa ja palaavat tapahtumitta Whitefordiin.
14. elokuuta. Torean, Lak’Tuk, Goromn: Saapuvat takaisin Whitefordiin myymään saaliinsa.
15. elokuuta. Filkin, Lak’Tuk, Hrothgar: Tapaavat toisensa killalla ja päättävät lähteä etsimään loppuja hiisiä Rampalinnan läheltä. Saapuvat Rampalinnalle illemmalla ja lepäävät siellä yön yli.
16. elokuuta. Filkin, Lak’Tuk, Hrothgar: Päättävät etsiä hiisiä ylävirralta ja heitä onnistaa jo viiden tunnin etsinnän jälkeen. Porukka ehtii palata Rampalinnalle yöpymään juuri ajoissa ennen voimakasta rankkasadetta.
17. elokuuta. Filkin, Lak’Tuk, Hrotghar: Palaavat Whitefordiin goblinien korvien ja loottikasan kanssa.
18. elokuuta. Filkin, Lak’Tuk, Vaeno: Päättävät lähteä tutkimaan Vendolia. Matkaavat päivän ja pääsevät jo lähelle Kaskivaaraa, mutta taistelevat yöllä Yellow Musk Creeperiä vastaan ja toteavat että tili Musk Zombin tuomisesta saa riittää. Vendoliin ehtii toinen kerta.
19. elokuuta. Filkin, Lak’Tuk, Vaeno: Palaavat saaliin kanssa takaisin Whitefordiin. Matkalla takaisin törmäävät Cockatriceen, joka jähmettää Filkinin ratsastuskoiran kiveksi. Urhot saavat kuitenkin kanaljan maihin ja surevat dogea perillä.
20. elokuuta. #####Ensimmäiset myyntikojut vuosijuhlia varten pystytetään. Lak’Tuk, Vaeno: Käyvät teurastamassa hieman hiisejä ja palaavat.
21. elokuuta. Lat’Tuk, Vaeno, Gilda: Tapaavat killalla ja lähtevät itään kartoittamaan ja seikkailemaan.
22. elokuuta. Lat’Tuk, Vaeno, Gilda: Palaavat takaisin yöllisen susitaistelun jälkeen
24. elokuuta. Lat’Tuk, Vaeno, Gilda, Hrothgar: Lähtevät santsikierrokselle Tilvariin.
25. elokuuta. #####Edellisenä yönä saapunut proomu puretaan tavaroista ja viikon pituiset perustamisen vuosijuhlat käynnistyvät.
31. elokuuta. Lat’Tuk, Vaeno, Gilda, Hrothgar: Palaavat mukavasti väsyneinä takaisin Whitefordiin.
1. syyskuuta. #####Perustamisjuhlat huipentuvat illan kemuihin, joissa juoma virtaa ja ruokaa piisaa. Vaeno, Gilda: Tutkivat Jokirottien työntekijöiden katoamista. Päätyvät viemäreihin, jossa lahtaavat hieman rottia ja löytävät hajonneen viemärinseinän. Siellä he loottaavat vanhoja aseita ja seinävaatteita, mutta päättävät olla etenemättä sillä seuraavassa huoneessa on Wraith. Löytävät myös kadonneet työntekijät.
2. syyskuuta. Vaeno, Gilda, Lak’Tuk, Filkin, Helga: Lähtevät Vendoliin.
3. syyskuuta. Vaeno, Gilda, Lak’Tuk, Filkin, Helga: Jonne jopa pääsevätkin. Exploraaminen sujuu hyvin ja turvallisesti, kunnes riitaa haastetaan Buletten kanssa. Kuin ihmeen kaupalla he saavatkin mörön maihin, mutta Filkin kuolee taistelussa. Jengi yöpyy piileskellen raunioissa.
4. syyskuuta. Vaeno, Gilda, Lak’Tuk, Filkin, Helga: Lähtevät takaisin Whitefordiin. Tapaavat yöllä väkeä Whitefordista, josta mukana on muunmuuassa eräs metsähaltia.
5. syyskuuta. Vaeno, Gilda, Lak’Tuk, Filkin, Helga: Saapuvat takaisin Whitefordiin.
6. syyskuuta. Vaeno, Lak’Tuk: Suuntaavat kohti Heideliä.
10. syyskuuta. Vaeno, Lak’Tuk: Saapuvat Heideliin ja luovuttavat Whitefordin kellareista löytämänsä aamutähden arkeologeille.
14. syyskuuta. Vaeno, Lak’Tuk: Palaavat Whitefordiin.
16. syyskuuta. Vaeno, Lak’Tuk, Gilda, Helga, Gwilras: Lähtevät kauppatavaroiden kanssa kohti Esbmeniä.
29. syyskuuta. Vaeno, Lak’Tuk, Gilda, Helga, Gwilras: Palaavat vaihtokuorman kanssa Whitefordiin.
30. syyskuuta. Vaeno, Gilda, Gwilras, Hrothgar: Lähtevät kohti Arhapäätä tappamaan pimeyden oliota.
1. lokakuuta. Vaeno, Gilda, Gwilras, Hrothgar: Saapuvat Arhapään alarinteille. Yöllä paikalle eksyy erittäin pahasti eksyneitä maajusseja Whitefordin laitamilta.
2. lokakuuta. Vaeno, Gilda, Gwilras, Hrothgar: Vaeltavat vaaran päällä ja löytävät uudisraivaajakylän jäänteet. Vetäytyvät muutoin helpon, mutta voimavaroja kuluttavan taistelun jälkeen lepäämään alemmas rinteelle.
3. lokakuuta. Vaeno, Gilda, Gwilras, Hrothgar: Palaavat kylälle ja löytävät Deathlockien kryptan ja muutaman tunnin jälkeen myös isomman Vasuthantin. Taistelu voitetaan ja joukkio lähtee paluumatkalle.
4. lokakuuta. Vaeno, Gilda, Gwilras, Hrothgar: Muutama Yellow Musk Zombie tuhotaan ja porukka palaa turvallisesti Whitefordiin.
5. lokakuuta. Vaeno, Lak’Tuk, Gilda, Helga: Lähtevät Surun Halleille.
13. lokakuuta. Vaeno, Lak’Tuk, Gilda, Helga: Palaavat Surun Halleilta.
14. lokakuuta. Vaeno, Torean, Gwilras, Helga, Gilda, Lak’Tuk: Lähtevät kohti Surun Halleja.
18. lokakuuta. Vaeno, Torean, Gwilras, Helga, Gilda, Lak’Tuk: Gilda kuolee Surun Hallien katakombeissa.
22. lokakuuta. Vaeno, Torean, Gwilras, Helga, Gilda, Lak’Tuk: Palaavat shiukkasen suru puserossa.
23. lokakuuta. Vaeno, Lak’Tuk, Helga: Säätävät kaupungilla ja lähtevät Kirotun Kuninkaan Haudalle Vaenon muistettua se. Porukka saapuukin paikalle hevosillaan vain parissa tunnissa ja on sähläämässä kivioven kanssa jo kolme tuntia lähdön jälkeen. Paikassa luututaan suuri määrä epäkuolleita elävältä haudattuja palvelijoita ja sen jälkeen yöllä lepoa haudan ulkopuolella jossa yksittäinen Shadow väijyttää heidät.
24. lokakuuta. Vaeno, Lak’Tuk, Helga: Toisena päivänä urhoolliset seikkailijat murtautuvat perimmäiseen hautakammioon. Seuraa adrenaliinintäytteinen taistelu jossa ghouliprinssit ja -prinsessat lahdataan ja kuningas pakotetaan loitsuin ja teräksen voimin pysyvämpään lepoon. Kuningatar tosin livahtaa näkymättömyyden turvin pois taistelun loppuvaiheilla.
25. lokakuuta. Helga, Ianhorn, Hrothgar: Lähtevät Poek Mustan jäljille juteltuaan kuolleen haudankaivajan vaimolle. Saapuvat oletetulle piilopaikalle, mutta joutuvat palaamaan taistelun väsyttäminä takaisin Whitefordiin.
26. lokakuuta. Helga, Ianhorn, Hrothgar: Lähtevät uudestaan luolalle. Pääsevät sisään ja taistelevat urhoollisesti, mutta joutuvat perääntymään räjähtelevien zombien ja luurankojen ylivoiman edessä.
27. lokakuuta. Helga, Ianhorn, Hrothgar, Vaeno: Aiempi porukka lähtee magiatykistötuki mukanaan Poek Mustan jahtiin. Luolissa tapahtuva taistelu on vaarallisimpia tähän asti koettuja, mutta kaikki selviävät juuri ja juuri hengissä takaisin. Harmillisesti niin selviää myös Poek.
28. lokakuuta. Helga, Ianhorn, Hrothgar, Vaeno: Palaavat vielä kerran luolalle ottamaan mukaan kaiken vähänkin arvokkaan lootin epäkuolleilta. Helga, Ianhorn, Vaeno: Käyvät lyhyellä reissulla Valkonummilla.
29. lokakuuta. Helga, Vaeno, Gwilras, Lily: Lähtevät kohti Varjomaita Esbmenin kautta. Heti ensimmäisen matkapäivän yönä joukko Worgeja hyökkää kahdesti seikkailijoiden kimppuun näiden nukkuessa.
30. lokakuuta. Helga, Vaeno, Gwilras, Lily: Lily lähtee aamulla takaisin Whitefordiin. Muut jatkavat kohti Esbmeniä.
1. marraskuuta. Helga, Vaeno, Gwilras: Saapuvat Esbmeniin ja juttelevat siellä. Saavat myös hieman tietoa lainsuojattomista ja Varjomaista.
2. marraskuuta. Helga, Vaeno, Gwilras: Käyvät kääntymässä Varjomailla. Tappavat Jätin ja sen lemmikkibakemonot sekä myöhemmin heitä väijyttäneet Guulit.
3. marraskuuta. Helga, Vaeno, Gwilras: Lähtevät paluumatkalle Whitefordiin.
5. marraskuuta. Helga, Vaeno, Gwilras: Palaavat Whitefordiin.
8. marraskuuta. Vaeno, Ianhorn, Torean: Lähtevät Hakkuuaukelle.
10. marraskuuta. Vaeno, Ianhorn, Torean: Palaavat goblinoidiväijytyksen jälkeen Whitefordiin.
11. marraskuuta. Vaeno, Ianhorn: Käyvät idässä päin melkein kuolemassa hukkien hyökkäyksiin.
12. marraskuuta. Vaeno, Helga, Gwilras, Lily: Lähtevät Esbmeniin päin.
16. marraskuuta. Vaeno, Helga, Gwilras, Lily: Saapuvat Esbmeniin ilman että kummempia tapahtuu.
17. marraskuuta. Vaeno, Helga, Gwilras, Lily: Lähtevät pienelle expeditiolle Varjomaille.
19. marraskuuta. Vaeno, Helga, Gwilras, Lily: Palaavat paettuaan suurta ryhmää Wang-Liangeja.
20. marraskuuta. Vaeno, Helga, Gwilras, Lily: Tappavat Hook Horrorin Esbmenissä kaivoksissa ja ryyppäävät loppupäivän.
21. marraskuuta. Vaeno, Helga, Gwilras, Lily: Lähtevät takaisin Whitefordiin.
25. marraskuuta. Vaeno, Helga, Gwilras, Lily: Palaavat turvallisesti.
11. joulukuuta. Vaeno, Gwilras, Lily, Torean, Hrothgar: Palaavat Whitefordiin ja tuovat mukanaan tuhunssia verta.
13. joulukuuta. Hrothgar, Lily, Vaeno: Lähtevät Surun Halleille
17. joulukuuta. Hrothgar, Lily, Vaeno: Palaavat Halleilta.
21. joulukuuta. Hrothgar, Lily, Vaeno: Saapuvat Heideliin.
25. joulukuuta. Hrothgar, Lily, Vaeno: Saapuvat takaisin Whitefordiin.
26. joulukuuta. Gwilras, Hrothgar, Helga, Vaeno, Lily: Lähtevät reissulle Vendoliin.
29. joulukuuta. #####Wenbeen saapuu Whitefordiin. Hrothgar lähettää viestin Obsidiaanihalleille. Gwilras, Hrothgar, Helga, Vaeno, Lily: Palaavat Vendolista mukanaan patsas Kelemsharille.
30. joulukuuta. Gwilras, Hrothgar, Helga, Vaeno, Lily: Matkaavat Esbmeniin

Historia Vuonna 11

Shadowlands Belmikor