Shadowlands

Talvi on tulossa

Marraskuu lähestyy loppuaan ja sää on viilentynyt kesän paahtavista helteistä nollakeliin ja sen allekin. Kahdennenkymmenennen päivän tietämillä Whitefordin lähimaastoon saataa myös alkavan talven ensilumi, joka sulaa pois parin päivän sisällä. Sato on korjattu jo aikaa sitten ja liikkeellä ovat enää vuoden viimeiset metsästäjät jotka uhmaavat kylmää keliä kovassa tarpeessa olevien peuran ja biisoninnahkojen toivossa. Whiteford hiljenee taas talvikuukausien ajaksi väen pysyellä sisällä lämpimässä, tullen ulos vain idästä saapuvien kauppiaiden tavaroiden töllistelyä varten. Vehtavirta osoittaa jälleen hyvän syyn kaupungin nimeen virratessaan hiljaa satama-alueen ja kanavan läpi huurteisten rantojen syleilyssä.
Kaikki on hiljaista ja hyvin, mutta lännestä kantautuu huolestuttavia huhuja metsästäjien puhuessa entistä pidemmälle matkaavista Varjomaiden asukeista ja Whitefordin ja Varjomaiden välimaastossa asuvien hiisikansojen levottomuudesta. Kaupungin kaarti palkkaa kauppiaiden sponsoroimana lisää väkeä riveihinsä ja lisää vartioita muureilla. Kaupungin portit pysyvät nykyään oletuksena kiinni kaikille joilla ei ole hyvää syytä astua niiden sisäpuolelle…

10527497_338383642983443_8277091915206050527_n.jpg

Comments

Belmikor Belmikor

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.