Kelemshar

Mitä tavallisin kirjastonhoitaja

Description:

Kelemshar näyttää tätänykyä hyvin pitkälti maankuoren demonin arkkityypiltä, suurine nahkasiipineen ja voimakkaine jäsenineen. Paksu suomuinen musta piikikäs nahka näyttää enemmän makaaberilta panssarilta kuin iholta.

Cornugon.jpg

Bio:

Alunperin jotenkin Rampalinnaan päätynyt pieni otus jonka täsmällinen alkuperä ja motiivit ovat hieman hämärän peitossa. Tähän asti myös Punanaamana tunnettu kirjastonhoitaja on ollut hyödyllinen joskaan harvoin ilman korvausta tai muuta oman edun tavoittelua. Muutaman seikkailijan toimitettua hänelle omituisen patsaan Vendolin raunioista, Kelemshar on kasvanut vain kissan kokoisesta olennosta ihmisen mittaiseksi ja leikannut irti sarvensa sopeutuakseen paremmin ympäristöönsä. Kukaan ei ole moneen kuukauteen tosin nähnyt hänen tarkempia piirteitä, sillä yrityksiin sopeutua Kiltatalolle kuuluu naamioituminen Kirkkaan Tähden Kirkon agenteilta, sillä nämä epäilemättä suhtautuisivat häneen vähemmän kuin suopeasti.

31.8 Vuonna 12 Varjon aikakautta, Whitefordin puolustustaisteluiden aikana, Kelemshar suorittaa rituaalin, jonka seurauksena hän kasvaa aiempaa isommaksi, ottaa jonkinlaisen kontrollin Pimeyden Nuolen demoneista, ja lentää pois kohti pohjoista.

Kelemshar

Shadowlands Belmikor Belmikor